LUBE podarja potovanje v DUBAJ!

Ob nakupu kuhinje LUBE vam v sodelovanju z agencijo Emirati.si podarjamo potovanje v Dubaj za 2 osebi.

Ker je prenova kuhinje lahko zares naporen projekt, vam v sodelovanju z Emirati.si ponujamo ekskluzivno priložnost, ki je ne smete zamuditi. Razvajamo vas namreč s potovanjem v Dubaj. Ta posebna ponudba vključuje 2 letalski karti in 7 nočitev za dve osebi v prestižnem hotelu Rose Rayhaan****.

Hotel se nahaja v samem osrčju mesta Dubaj, na glavni in najdaljši ulici Emirata - Sheikh Zayed Road, le dobrih pet minut stran od znamenite stolpnice Burj Khalifa in enega največjih nakupovalnih centrov na svetu - Dubai Mall. 72-nadstropni hotel ponuja čudovit razgled na arabski zaliv. Več kot odlična izhodiščna točka za raziskovanje te sodobne in tehnološko dovršene metropole.

Ne zamudite te enkratne priložnosti in si v času bivanja brezplačno oglejte tudi mednarodno razstavo EXPO 2020 DUBAI!

V Dubaj boste leteli slabih 6 ur. Ob prihodu na Dubai International Airport vas čaka še 15 minutna vožnja s taksijem do hotela in vaša dogodivščina se lahko začne!

Znameniti Downtown Dubai

Ob obisku DUBAJA vam Kuhinje LUBE in agencija Emirati.si priporočata ogled sledečih zanimivosti:

DOWNTOWN DUBAI

Glede na to, da se vaš hotel nahaja v samem osrčju mesta, vam priporočamo ogled svetovno znane in trenutno najvišje stavbe Burj Khalifa, z znamenitimi fontanami in največjim nakupovalnim središčem na svetu - Dubai Mallom. Znotraj nakupovalnega središča se boste lahko zabavali z ogledom akvarija, povzpeli se boste lahko na najvišjo razgledno točko Burj Khalife - At The Top, ter se razvajali s kulinaričnimi mojstrovinami različnih restavracij.

DUBAI MUSEUM IN STARO MESTNO JEDRO

V starem mestnem jedru Dubaja vam je na voljo veliko enkratnih in nepozabnih zanimivosti, ki vam bodo ostale v spominu za vedno. Priporočamo ogled senzacionalnega dubajskega muzeja (Dubai Museum), starega obnovljenega predela Al Fahidi Historical District, z mnogimi zanimivimi kotički, restavracijami in muzeji, ter na drugi strani Dubai Canala in znamenite »souke« z začimbami, tekstilom in zlatom.

DUBAI FRAME

The Dubai Frame je ena od zanimivosti, ki je absolutno ne smete izpustiti iz vašega načrta. Največji svetovni »okvir za fotografije« je namreč enkratna razgledna točka. Preprosto nepozabno!

AIN DUBAJ

Največje panoramsko kolo na svetu, ki sprejme kar 1400 obiskovalcev hkrati. 210 metrov visoko panoramsko kolo vam ponuja enkraten pogled na dubajsko marino in ikonične zgradbe kot so: Burj Al Arab, Palm Jumeirah in Burj Khalifa. Vožnja s panoramskim kolesom traja kar 48 minut.

Največje panoramsko kolo na svetu - Ain Dubai

ADDRESS BEACH RESORT

In ko se že nahajate v bližini razglednega kolesa Ain Dubai, obiščite še najvišje nadstropje hotela Address Beach Resort in si privoščite pravo kavo z dih jemajočim razgledom na Palm Jumeirah in velik del arabskega zaliva. Zagotovo prelepa izkušnja!

MALL OF EMIRATES

Za vse tiste, ki se nikakor ne morete upreti nakupovanju, vam poleg Dubai Malla priporočamo še obisk Mall Of Emirates. Njegova glavna značilnost je znameniti Ski Dubai, ki se nahaja v sklopu nakupovalnega središča in je trenutno največje pokrito smučišče na svetu (naj omenimo, da je v izgradnji že novo, še večje).

RAZVAJANJE NA PLAŽI

Če bi se radi razvajali na prelepih peščenih plažah, so vam na voljo tudi nekatere brezplačne, kot recimo prelepa plaža »La Mer«, za vse petične goste pa so na voljo tudi ekskluzivne in plačljive plaže, kot recimo izjemno popularna Nikki Beach. Izbira je nepopisna!

CITY WALK

Če ste se odločili za obisk plaže »La Mer«, se ob vrnitvi v hotel obvezno oglasite še v nakupovalnem središču City Walk, kjer se lahko razvajate z mnogimi lokalnimi designerskimi trgovinami, odličnimi restavracijami in enkratnim sproščujočim ambientom.

EXPO 2020

Ko se nekoliko sprostite in si ogledate nekaj zanimivosti, zagotovo velja obiskati svetovno razstavo Expo Dubai 2020. Enkratna vstopnico vam omogočamo brezplačno. Obvezen ogled slovenskega paviljona!

Čudoviti slovenski paviljon

 

SAFARI DESERT DUBAI

Ne odidite domov, brez enodnevnega izleta v puščavo. Dubajski Safari Desert vam ponuja enkratno doživetje z vožnjo po peščenih sipinah s štirikolesniki, večerno predstavo iz 1001 noči in okusno večerjo. Če vam bo sreča naklonjena, lahko med vožnjo po sipinah srečate zaščiteno divjad, znameniti puščavski Orix.

ŽELIMO VAM OBILO UŽITKOV IN NEPOZABNIH DOGODIVŠČIN Z ZDRUŽENIH ARABSKIH EMIRATIH - SVETU PRIHODNOSTI

VAŠO AVANTURO OMOGOČA EMIRATI.SI!

Dubaj je svetovna metropola, ki ponuja neomejene nepremičninske naložbene priložnosti. Poslanstvo agencije Emirati.si je, da vam s svetovanjem pri nakupu in upravljanjem vaše lastne nepremičnine zagotavljajo nadpovprečne donose na vložena sredstva generirana iz naslova kratkoročnega ali dolgoročnega oddajanja.

Se zanimate za nepremičninske naložbe?
Seznanite se s koristnimi informacijami, kako lahko s premišljeno naložbeno strategijo na dubajskem nepremičninskem trgu ustvarite donose, ki so v povprečju vsaj enkrat višji od donosov, ki jih ponujajo domače naložbe. V sodelovanju z agencijo Emirati.si so vam na voljo brezplačne koristne informacije. Več si oglejte TUKAJ.

Obenem, vas vabimo k ogledu in branju INFORMATIVNEGA PRIROČNIKA ZA VLAGATELJE.

SPLOŠNI POGOJI IN POMEMBNE INFORMACIJE

Pomeni in definicije:


Organizator: podjetje Berart d.o.o., Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Kupec: kupec kuhinjskega pohištva


1. Promocijska ponudba velja samo ob nakupu kuhinjskega pohištva pri organizatorju promocije.
2. Minimalni znesek vrednosti kuhinje je 7.900,00 eur brez ddv (velja samo za leseni del kuhinje).
3. Letalska vozovnica: vključuje odhod iz letališča Jože Pučnik z prevoznikom FlyDubai v ekonomskem razredu in sicer v protivrednostni tarifi 385,00 eur za posamezno vozovnico. Termin letov se prilagodi navedeni ceni. V primeru spremembe datumov, ki narekujejo višjo ceno, ali pa želje, da je izhodiščno letališče drugačno od navedenega, ali pa katerakoli druga posebna želja in zahteva, je potrebno razliko doplačati. Prevozi do in iz letališča niso všteti v promocijo. Kupec krije ostale morebitne stroške, kot npr. PCR test za Covid, zavarovanja, prehrana (razen hotelskega zajtrka), razvedrilne aktivnosti, itd.
4. Hotelska nastanitev: hotel s 4-imi zvezdicami v nadstropju in s pogledi, ki so v danem trenutku na razpolago. Izbor hotela je informativen in se lahko spremeni. Število nočitev je 7 noči po tarifi 110,00eur/nočitev v dvoposteljnem apartmaju. V primeru podaljšanja bivanja iz kateregakoli razloga, ki nastane na strani kupca, se dodatne nočitve, ali drugi morebitni nastali stroški, plačajo v lastni režiji kupca. V primeru da kupec želi biti nastanjen v drugem hotelu in v drugem okrožju, je potrebno morebitno razliko za višjo ceno v celoti doplačati.
5. Kupec pohištva (kuhinje) je lahko fizična ali pravna oseba, vendar ima le fizična oseba pravico do koriščenja promocije. Podatke dveh upravičencev bosta Organizator in Kupec definirala naknadno s posebnim dokumentom, in podpisom obeh strani.
6. Organizator promocije bo kupcu posebej odvedel tudi dohodnino do najvišje vrednosti 1.540,00 eur (REK obrazec). Za namen izpolnjevanja obrazca, mu je kupec dolžan posredovati osebne podatke z davčno številko, ki jo bo organizator uporabljal izključno za namene poročanja Finančni upravi (velja za oba udeležena koristnika). Tudi sicer se Organizator zavezuje, da bo vse osebne podatke uporabljal izključno za potrebe organizacije potovanja in bo le te po potrebi posredoval pogodbenim partnerjem, pri kateri se vršijo nakupi letalskih vozovnic in hotelskih namestitev.
7. Zgoraj navedeni program služi le kot napotek k potovanju. Kupec je seznanjen in soglaša, da si bo potovanje organiziral po svoji meri in glede na lastne želje. Organizator v nobenem primeru ne odgovarja za morebitne težave, ki bi nastale iz tega naslova.
8. Morebitni dodatni promocijski popusti se obračunajo ločeno na Ponudbi, oziroma Računu za nakup kuhinjskega pohištva.
9. Promocijsko ponudbo je potrebno izkoristiti v roku šest (6) mesecev od od nakupa pohištva. Rok prične teči z datumom izdanega Računa in po plačilu vseh obveznosti.
10. Promocijske ponudbe ni mogoče menjati za popust v finančni protivrednosti, pravtako se znesek Promocijske ponudbe ne sešteva z morebitnimi dodatnimi popusti. Kupec je dolžan Organizatorja obvestiti, da želi koristiti Promocijsko ponudbo, še preden je bila kupcu posredovana začetna cenovna ponudba!
11. Promocijsko ponudbo "Odpotuj brezplačno v Dubaj" lahko koristita le osebi, ki ju bo Kupec navedel kot člana potovanja in ki bosta (ali eden od njiju) primarno navedena na uradnem Računu za pohištvo. Prenosi na druge osebe po tej promociji niso možni.
12. Promocijsko ponudbo je možno koristiti po zaključeni dobavi in montaži, ter celotnem plačilu kuhinje!

Ponudba velja od 15. 01. 2022 do 31. 03. 2022.

Povezava do koristnih informacij za potnike: https://www.traveldoc.aero/