Udobje bivanja na vrhu Ljubljane

Vhodna vrata stanovanja v najvišjem nadstropju manjšega bloka sredi Ljubljane na prvi pogled ne obljubljajo razkošja, ki se skriva za njimi. Lastnika sta si želela dom, ki bo vseboval pohištvo modernih minimalističnih linij; hkrati pa bo deloval toplo, udobno in vabljivo. Razmeroma ozka vhodna veža s skrbno izbranimi svetlimi omarami in odlično razsvetljavo obiskovalcu vzbudi zanimanje; pravo navdušenje pa doživimo, ko vstopimo v prostorno dnevno sobo. Ta se ponaša z visokim stropom, pompoznost dimenzij prostora pa je še dodatno poudarjena z velikanskimi okroglimi stropnimi svetilkami. Prostor prosto diha, saj ni natlačen z opremo; v njem so samo pohištveni elementi, brez katerih si dnevne sobe ne moremo predstavljati. Dnevna soba se neomejeno prelije v jedilnico, kjer je nameščena velika elegantna miza. Kuhinja, ki se skriva v niši poleg jedilnice je zaradi povsem izčiščenih linij skoraj futuristična, optimalna razporeditev elementov pa omogoča udobno uporabo. Vizualno se prostori medsebojno prepletajo in dopolnjujejo; vsem je skupna belo-bež-gorčična barvna paleta ter minimalistične linije. Ta vizualni koncept lahko opazimo tudi v spalnici, ki je prostorna in s pomočjo velikih omar na videz vedno urejena. Soba za goste zaradi večje prisotnosti gorčične barve izraža nekoliko bolj živahno energijo, sicer pa je opremljena v enakem slogu kot drugi prostori v domovanju.

Dvovišinska dnevna soba zaradi nežnih tonov in čudovitih velikanskih okroglih svetilk sočasno deluje udobno in luksuzno.

Dnevna soba se odpira na prostrano teraso.

Komoda enostavnih linij je odličen element, v katerega lahko pospravimo drobnarije, hkrati pa na njej razstavimo ljube spominke.

Že ob vstopu v stanovanje lahko začutimo glavne značilnosti interjerja – izčiščene linije omar, kombinacijo bele, bež in gorčične barve ter zanimivo igro svetlobe.

Prostor se iz dnevne sobe neomejeno preliva v jedilnico in kuhinjo.

Velika jedilna miza omogoča dovolj prostora za zbor celotne razširjene družine.

Kuhinja v beli barvi visokega sijaja  se ponaša z minimalističnimi linijami, ki ji dajejo nekoliko futurističen videz.

Belino kuhinjskih omaric prekine zgolj pečica, ki odseva svetlobo kot ogledalo. Vrata na koncu kuhinje za sabo skrivajo shrambo.

V spalnici je mogoče opaziti isto barvno shemo kot drugod v stanovanju. Indirektna osvetlitev posteljnega vzglavja poskrbi za futuristični pridih.

Omara v spalnici prekriva celotno steno, zaradi izčiščenih linij in svetle barve pa deluje skoraj neopazno.

Omara za obleke in pisalna miza sta v sobi za goste združeni v eno linijo, ki deluje zelo elegantno.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809