Sprehodite se skozi naš salon

LUBE kuhinje so že od nekdaj sinonim za prefinjene linije, eleganco in čudovit dizajn. Ponujajo dovršene modele sodobnih kuhinj, ki se prepletajo skozi moderne ali klasične linije kakovostne obdelave. Znane so po svojem močnem karakterju, ki vedno znova očara vse, tudi tiste najzahtevnejše okuse, s tem pa predstavljajo nov način doživljanja kuhinjskih prostorov.

Pohvalimo se lahko s tradicijo obdelave lesa, 100% razgradljivim materialom, neskončnimi možnostmi prilagoditev, popolno prilagojenostjo kupcu in še veliko več.

Salon kuhinj LUBE smo v preteklem mesecu preselili na novo, atraktivnejšo lokacijo v Ljubljani, kjer smo pridobili dodaten prostor in nove možnosti za rast in razvoj. S selitvijo smo tako postali večji in boljši, nabor razstavnih eksponatov pa se je tako kot tudi naša ponudba, povečal in razširil.

Če tudi sami obožujete lepe in sodobne kuhinje z dovršenim dizajnom vas vabimo, da se sprehodite skozi spodnje fotografije LUBE kuhinj, ki bodo v vaš dom prinesle eleganco in prefinjenost.

Vabljeni ste tudi, da nas obiščete v salonu kuhinj LUBE, na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani – BTC City, nad trgovino C&A.

ZA PRVO BREZPLAČNO SVETOVANJE NAŠEGA ARHITEKTA NAS KONTAKTIRAJTE PREKO SPODNJE POVEZAVE

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo!
ID za DDV: SI64061809