Prihodnost je tukaj s Candy pečico Watch & Touch - ekskluzivno v kuhinjah LUBE

Stopite v korak s časom s Candy Watch & Touch, revolucionarno pečico z vgrajenim zaslonom na dotik na vratih pečice, ki omogoča nazdor vseh funkcij in nastavitev kuhanja. Funkcije pečice Candy Watch & Touch so naslednje:

Intuitiven vmesnik na zaslonu vam omogoča preverjanje stanje kuhanja kadarkoli. Zahvaljujoč vgrajeni HD kameri lahko namreč sledite celotnemu procesu kuhanja brez nepotrebnega odpiranja vrat na pečici. In če morate po opravkih, lahko kuhanju sledite tudi preko enostavne simly – Fi Candy aplikacije, neposredno iz vašega pametnega telefona.

Samo dotik vas loči od kuhanja vaše jedi po najljubšem receptu. Zaslon na dotik omogoča nadzor vseh funkcij kuhanja skozi nežen in preprost dotik.

Na zaslonu pečice so vam na voljo 'tutorial' video posnetki, ki prikazujejo navodila za pripravo vaših najljubših receptov. Našli boste več kot 70 programov, ki predlagajo najboljšo kombinacijo možnosti za kuhanje različnih jedi. Pečica bo navdušila prav vse, tiste vešče kuhanja kot tiste, ki potrebujejo malo pomoči. Gre za revolucionaren dosežek digitalizacije pečic, saj Candy Watch & Touch omogoča kuhanje na več ravneh. 

Z novo pečico Candy Watch & Touch bo kuhanje postalo še bolj intuitivno in navdihujoče.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809