Premišljena postavitev združuje kuhinjo s prostorom za shranjevanje

Moderne kuhinje LUBE, pozorne na trende v oblikovanju, trajno zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okuse. Med pametno igro skrbno oblikovanih barv, ki združujejo edinstveni slog, vrsto materialov in obdelav, štejemo tudi kuhinjo Clover.

Kuhinja Clover je ambient, ki s svojo premišljeno postavitvijo in kakovostjo izdelave, kljubuje času in dogajanju. Zahvaljujoč materialom, ki jih podjetje LUBE uporablja pri izdelavi, je kuhinja edinstveno zasnovana in spominja na središče družinskega dogajanja.

Clover lahko oblečemo v naravni les, steklo, furnir, neoporečne lake... in z njimi kreiramo enostavne linijske sestave, ali pa oblikujemo zaokrožene in ekscentrične linije za zahtevne in prefinjene okuse naših strank. S skrbnostjo in natančnostjo se posvetimo vsem individualnim zamislim in združujemo edinstven slog s skrbno izbranimi barvami ter materiali.

Kuhinja Clover združuje svoj edinstven videz s praktično postavitvijo, saj za steklenimi vrati, obdanimi z aluminijastim profilom različnih obdelav, skriva prostor, katerega lahko uporabimo kot kotiček za shranjevanje ali pa kot omaro, kjer se nahajajo uporabne naprave. Prostor, v katerega bomo stopili skozi visoka elegantna vrata, omogoča neskončne kombinacije kreativnosti in želja, kamor lahko kasneje pospravimo mnoge kuhinjske pripomočke, ali pa tja postavimo pralni kotiček, za katerega že dolgo več ne velja, da mora biti v kopalnici.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?