Omare za vsak okus

Naraščajoča popularnost notranje opreme izčiščenih linij in estetsko opremljenih prostorov od nas zahteva, da so prostori na videz vedno urejeni. Neredu se najlažje izognemo tako, da predmete, ki jih v življenju nujno potrebujemo elegantno skrijemo v omare.

Trenutno so zelo aktualne velike omare, ki prekrivajo celotno steno v hodniku, spalnici ali bivalnem prostoru ter omogočajo dovolj shranjevalnega prostora. Seveda sam koncept velikih omar ni nič novega; spremenila pa se je tehnologija zapiranja; notranja razporeditev ter materiali in obdelave. Notranjost omare lahko povsem prilagodimo svojim potrebam ter ustvarimo sistem obešalnikov, polic in predalov, ki bo ustrezal našim željam. Zelo aktualne so tudi omare, ki združujejo odprte police in zaprte elemente. Takšni modeli hkrati omogočajo razstavljanje okrasnih dodatkov ter 'skrivanje' neestetskih drobnarij.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?