Novost: Creo by LUBE

Predstavljamo vam novost v družini LUBE, mlajšo sestro naše priznane blagovne znamke 100 % Made in Italy.

Creo by Lube v modelu Tablet predstavlja projekt z veliko dušo in minimalističnimi detajli, ki jih vselej spremljajo funkcionalne rešitve - kot novost na področju izvlečnih delovnih površin: SKIP-L serije GENIUS-K.

Tablet je model kuhinje, ki se popolnoma prilagodi bivalnemu prostoru in poleg njenega dovršenega italijanskega dizajna, svojim uporabnikom ponuja prijetno bivanje. Njen karakter je sicer močan, a v kopici kombinacij brušenih in nebrušenih površin ter harmonij najrazličnejših barv, boste zagotovo našli ravno tisto kar iščete!

Vsestranska in popolnoma prilagodljiva kuhinja z mladostnim in vpadljivim dizajnom, ki združuje toplino lesa z visokimi tehnološkimi standardi.

Predstavlja se tudi s šestimi novimi zaključki v toplih naravnih odtenkih hrasta. Lesene vratnice debeline 18 mm so izdelana iz iverne plošče s hrastovim furnirjem in obdelane s posebno tehnologijo lakiranja - EXCIPLEX LASER. Ta posebna obdelava jim zagotavlja, da dosežejo ultra matirano površino, ki je tudi odpornejša na praske. Odlično je tudi razmerje med ceno in kvaliteto! 

Kompozicij pri modelu Tablet je veliko in vsak pravzaprav lahko izbere tisto, ki mu najbolj ustreza glede na značaj in potrebe družine.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?