Kuhinja v mansardi

Karakteristike bivalnega prostora, ki se nahaja v mansardi so narekovale premišljeno oblikovanje kuhinje brez zgornjih omaric.

Lastnika sta si želela svetlega, nežnega in toplega bivalnega prostora, ki bo brez večjega truda vedno deloval urejeno. Dejstvo, da zaradi poševnega stropa ni bilo mogoče namestiti zgornjih omaric je pomenilo, da je bilo shranjevalne površine potrebno premišljeno razporediti v spodnje elemente, poleg tega pa je bilo treba upoštevati tudi osrednji steber, ki je nosilen. Kuhinja tako poteka v dveh linijah ter nežno zaobjame steber in ga vizualno osmisli. Nežno smetanasta barva kuhinjskih elementov v kombinaciji z rjavkastim pultom deluje zelo umirjeno, prostorne omare in izčiščene linije pa poskrbijo za urejen videz. Izbor bele tehnike futurističnih linij v prostor vnese sodobno energijo, ki pa jo uravnotežijo rustikalni dekorativni dodatki. Celoten bivalni prostor zaradi barvne palete nežnih zemeljskih tonov deluje prijetno, minimalistično estetiko kuhinje pa v dnevni sobi odseva tudi televizijski regal istega proizvajalca.

‍Karakteristike prostora so narekovale premišljeno oblikovanje kuhinje brez zgornjih omaric.
‍Ob kuhanju se skozi okno odpira čudovit razgled na Alpe.
‍Kuhinja je zasnovana zelo funkcionalno.
‍Barve kuhinjskih elementov se ujemajo s talnimi oblogami.
Pri izbiri oblike nape zaradi poševnega stropa ni bilo nobene dileme.
‍Materiali kuhalne plošče, pulta in korita se odlično ujemajo. 
‍Estetika kuhinje se odseva tudi v televizijskem regalu dnevne sobe istega blagovne znamke.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809