Kdesign - pogled v prihodnost

Še ne dolgo nazaj smo se ob gledanju tehnoloških sci-fi filmov čudili tehnologiji napredka, kjer so naprave odgovarjale na poziv igralcev. Danes, si sami ne moremo predstavljati življenja brez moderne tehnologije, ki nam na vsakem koraku lajša vsakdan… pametni telefoni, avtomobilske navigacije, časovne nastavitve na gospodinjskih aparatih. Ampak, ali ste si predstavljali, da boste nekoč tako rekoč komunicirali s svojo kuhinjo?

Predstavljamo vam inovativno serijo nap Kdesign, gre za inteligentne stilsko dovršene nape, ki jih lahko opravljamo na daljavo. Za integracijo s to osupljivo noviteto potrebujete le povezavo Wi-Fi, pametni telefon, ter asistenco Alexa ali Google Home, in čisto nič drugega.

Zahvaljujoč prepletu izjemnega italijanskega dizajna in visoke tehnologije, se nape odlično prilagajajo vsaki tipologiji kuhinje LUBE, od moderne do bolj tradicionalne.

Kdesignova napa je praktična in funkcionalno pomočnica vsake kuhinje.

Kaj lahko zahtevamo od nje? Pravzaprav, se!

·       Vklop in izklop.

·       Povečano hitrost sesanja.

·       Prižig luči.

·       Namestitev trajanja časovnika.

Zahvaljujoč glasovnemu upravljanju je so nape odlična rešitev za tiste, ki se v hitrem tempu življenja veliko zanašajo na tehnološko pomoč.

Uporabniku prijazna rešitev, ki lahko ustvari inovativna, sodobna in dovršena kuhinjska okolja!

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?