Izčiščena domačnost

Atrijsko stanovanje v ekskluzivni novi stanovanjski stavbi v nasprotju z modernističnim prvim vtisom ponuja udobno bivalno okolje s pridihom starinske galerije. V vsakem prostoru domovanja je namreč možno občutiti, da sta lastnika velika ljubitelja likovne umetnosti. Poleg obilice umetniških del sta si v svojem domu želela prijeten občutek domačnosti, saj nista ljubitelja hladnega minimalizma. Izbrane barve toplih rjavih tonov v bivalnem prostoru izražajo to željo, mehak občutek udobja pa še dodatno poudarjajo nežni tekstilni dodatki, kot so zavese in zofa. Kuhinja od dnevne sobe ločuje mogočna jedilna miza; viseče svetilke pa se s kovinskim odsevom ujemajo s prostostoječim hladilnikom, ki iz svojega kota kraljuje prostoru. Kuhinja se sicer ponaša z izčiščenimi linijami, minimalistični pridih pa je omiljen s pomočjo močno poudarjenih tekstur; tako na omaricah kot na kuhinjskem ozadju iz mozaika.

Prepletanje sodobnih izčiščenih linij in ljubezni do umetnosti je mogoče čutiti tudi v drugih prostorih domovanja. Spalnica je tako opremljena v nežnih svetlo rjavih tonih, ki jih odlično dopolnjujejo izbrana umetniška dela. V sobi za goste lahko pazimo spremembo barvne palete, ki tu poleg bež barve vključuje tudi živahne modre tone. V obeh spalnicah pogled k stropu pritegnejo zanimivo pozicionirane linijske svetilke, ki v prostor vnesejo nekoliko igrive energije. Na koncu hodnika se vrata odpirajo še v svetlo garderobo, ki na prvi pogled deluje povsem minimalistično, ko pa stopimo vanjo nas na steni preseneti stenska nalepka v obliki drevesa.

Bivalni prostor združuje dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo ter zaradi topih rjavih tonov deluje zelo udobno in domače.
‍Čeprav se kuhinja ponaša z minimalističnimi linijami je lesena tekstura omaric močno poudarjena, kar poskrbi za domačen; celo nekoliko rustikalen videz.
‍Komoda v temno rjavi leseni teksturi s svojimi izčiščenimi linijami odlično uravnoteži dramatično kompozicijo umetniških del.
‍Panoramska okna zastirajo nežne zavese, ki prostor še dodatno omehčajo; za občutek udobja pa poskrbi tudi velika zofa v nežno rjavem tonu.
‍Zaobljene linije klubske mizice poudarjajo fluidnost prostora.
‍Tudi v spalnici lahko opazimo kombinacijo izčiščenih linij pohištva in nostalgičnih umetniških del.
‍Posteljno vzglavje poskrbi, da postelja vizualno postane del stene in se odlično vklopu v prostor.
‍Soba za goste je opremljena v kombinaciji bež in modrih odtenkov, posebno zanimiv vtis pa ustvarijo diagonalno pozicionirane linijske stropne svetilke.
‍Rdečo nit domovanja – kombinacijo modernega pohištva in mogočnih umetniških del je možno občutiti tudi v sobi za goste.
‍Na prvi pogled minimalistična garderoba ob vstopu razkrije prijetno presenečenje – stensko nalepko v obliki drevesa.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?