Izčiščena domačnost

Atrijsko stanovanje v ekskluzivni novi stanovanjski stavbi v nasprotju z modernističnim prvim vtisom ponuja udobno bivalno okolje s pridihom starinske galerije. V vsakem prostoru domovanja je namreč možno občutiti, da sta lastnika velika ljubitelja likovne umetnosti. Poleg obilice umetniških del sta si v svojem domu želela prijeten občutek domačnosti, saj nista ljubitelja hladnega minimalizma. Izbrane barve toplih rjavih tonov v bivalnem prostoru izražajo to željo, mehak občutek udobja pa še dodatno poudarjajo nežni tekstilni dodatki, kot so zavese in zofa. Kuhinja od dnevne sobe ločuje mogočna jedilna miza; viseče svetilke pa se s kovinskim odsevom ujemajo s prostostoječim hladilnikom, ki iz svojega kota kraljuje prostoru. Kuhinja se sicer ponaša z izčiščenimi linijami, minimalistični pridih pa je omiljen s pomočjo močno poudarjenih tekstur; tako na omaricah kot na kuhinjskem ozadju iz mozaika.

Prepletanje sodobnih izčiščenih linij in ljubezni do umetnosti je mogoče čutiti tudi v drugih prostorih domovanja. Spalnica je tako opremljena v nežnih svetlo rjavih tonih, ki jih odlično dopolnjujejo izbrana umetniška dela. V sobi za goste lahko pazimo spremembo barvne palete, ki tu poleg bež barve vključuje tudi živahne modre tone. V obeh spalnicah pogled k stropu pritegnejo zanimivo pozicionirane linijske svetilke, ki v prostor vnesejo nekoliko igrive energije. Na koncu hodnika se vrata odpirajo še v svetlo garderobo, ki na prvi pogled deluje povsem minimalistično, ko pa stopimo vanjo nas na steni preseneti stenska nalepka v obliki drevesa.

Bivalni prostor združuje dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo ter zaradi topih rjavih tonov deluje zelo udobno in domače.
‍Čeprav se kuhinja ponaša z minimalističnimi linijami je lesena tekstura omaric močno poudarjena, kar poskrbi za domačen; celo nekoliko rustikalen videz.
‍Komoda v temno rjavi leseni teksturi s svojimi izčiščenimi linijami odlično uravnoteži dramatično kompozicijo umetniških del.
‍Panoramska okna zastirajo nežne zavese, ki prostor še dodatno omehčajo; za občutek udobja pa poskrbi tudi velika zofa v nežno rjavem tonu.
‍Zaobljene linije klubske mizice poudarjajo fluidnost prostora.
‍Tudi v spalnici lahko opazimo kombinacijo izčiščenih linij pohištva in nostalgičnih umetniških del.
‍Posteljno vzglavje poskrbi, da postelja vizualno postane del stene in se odlično vklopu v prostor.
‍Soba za goste je opremljena v kombinaciji bež in modrih odtenkov, posebno zanimiv vtis pa ustvarijo diagonalno pozicionirane linijske stropne svetilke.
‍Rdečo nit domovanja – kombinacijo modernega pohištva in mogočnih umetniških del je možno občutiti tudi v sobi za goste.
‍Na prvi pogled minimalistična garderoba ob vstopu razkrije prijetno presenečenje – stensko nalepko v obliki drevesa.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809