5 praktičnih nasvetov

Prenova kuhinje ni vedno enostavna. Težko je najti ravnovesje med tako rekoč “varnim” in “brezčasnim” ter “klasičnim” in “zabavnim”. Preprosta rešitev? Najrazličnejši dodatki. To so predvsem elementi, ki jih pogosto spregledamo, vendar lahko predstavljajo veliko razliko. Poglejmo si, katere elemente vključiti v uspešno, celostno prenovo kuhinje:

 

1. Ploščice oz. zanimivo ozadje

Izbira pisanega kuhinjskega ozadja, ali ploščic, ki pritegnejo pozornost bo zagotovo dodala piko na i vsaki uspešni prenovi.

 

2. Izbira zanimivega korita ali pip

Namesto klasičnega korita, za svojo kuhinjo izberite keramično korito, ki bo zaključilo celoten prostor v romantičnem a izjemno dizajnerskim izgledom.

 

3. Regali in omarice, ki kuhinjo povežejo z dnevnim prostorom

Fuzija kuhinjskega ambienta in dnevnega prostora, je idealna rešitev za tiste, ki ste pri dizajniranju doma izredno natančni.

 

4. Kuhinjski pult

Kuhinjski pult je tisti, ki kuhinji obogati »dušo«,izberite takšnega, ki najbolj zadovolji vse vaše potrebe, pri tem pa pazite na izbor materiala.

 

5.Umetniška dela

Slike in ostala umetniška dela so tisto, kar v celoten kuhinjski prostor vnesejo dizajnerski in dovršeni izgled.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809