Živahna minimalistična kuhinja z jedilnico

Nežna, pa hkrati živahna in igriva kuhinja popolnoma pooseblja drzno naravo mlade lasnice, ki je stremela k sodobnemu novemu domu. Prostorska razporeditev v eni potezi združuje kuhinjo in jedilnico; lastnica je namreč želela veliko delavnih površin in hkrati dovolj veliko mizo, ob kateri se s prijatelji lahko družijo ob preizkušanju novih receptov. Izčiščene minimalistične linije omogočajo enostavno pospravljanje, svetle barve, visok sijaj in živahni zeleni dodatki pa poskrbijo za to, da prostor deluje svetlo in sveže. Prostor je odlično izkoriščen in kuhinja je tako polna skritih shranjevalnih kotičkov.

‍Kuhinja in jedilnica sta tako fizično kot konceptualno povezani v enoten element. Kombinacija bele, bež in zelene barve poskrbijo, da prostor deluje sveže in mladostno.
‍Med pripravljanjem hrane se pogled odpira prek terase na prosto.
‍Prostorska razporeditev je zelo fluidna ter omogoča enostavno premikanje po prostoru. Vrhnje omare segajo vse do stropa in omogočajo veliko shranjevalnih površin.
‍Neonsko zeleni stoli v prostor vnesejo živahno svežino. V jedilnem delu lahko opazimo tudi odprte police, ki poskrbijo za dodaten vnos barv in osebnosti.
‍Tudi prostor pod mizo je funkcionalno izkoriščen.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809