Trendi oblikovanja modernih kuhinj

Se morda ravno poigravate z idejo, da bi v bližnji prihodnosti prenovili kuhinjo?

V tem primeru je tale objava kot nalašč za vas. Spekter trendov pri oblikovanju kuhinj je trenutno namreč tako širok, da lahko prav vsak najde popolno rešitev za svoj dom. Da bo izbira popolne kuhinje nekoliko lažja pa smo za vas pripravili izbor glavnih smernic za oblikovanje moderne kuhinje.

Eden izmed glavnih poudarkov je na izboru materialov; ki naj bodo prijetni na dotik. Pozorni bodimo na teksturo in investirajmo v kvalitetne materiale, ki se jim bomo z veseljem dotikali še vrsto let. Les in marmor sta večna materiala, ki nikoli ne bosta šla iz mode! Opaziti je tudi porast kuhinj, ki imajo zgornje in spodnje omarice iz različnih materialov oziroma barv. Tako dodatno razgibamo prostor in mu dodamo pridih sodobnega časa.

V preteklosti smo bili navajeni na armature in druge dodatke iz nerjavečega jekla ali inoxa, letos pa so ju skoraj popolnoma izpodrinile kovine v toplih tonih. Medenina in baker sta kuhinjam dodala domačno toplino in vse kaže, da bo trend ostal aktualen še vrsto let. Ta trend lahko v kuhinjo vnesemo z izborom pip, umivalnika in vratnih ročajev z bakreno ali medeninasto prevleko.

Moda kuhinjskih ozadij se vrača nazaj k osnovam; k keramiki. Opaziti je veliko pisanih ploščic z nostalgičnimi potiski, zelo popularne pa so tudi klasične bele ploščice, položene v zanimivih smereh. Modna so tudi ozadja, prekrita z vodo odbojnimi tapetami, ki dopuščajo neomejene možnosti izbora barv in vzorcev.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?


Berart d.o.o.
Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana
Parkiranje je zagotovljeno pred stavbo
ID za DDV: SI64061809