Romantična klasika

Povsem prenovljeno domovanje v klasični slovenski hiši preseneča s klasičnim ambientom, ki ga nevsiljivo prežema romantični duh preteklih obdobij. Nežni barvni toni in dodelani zaključki nakazujejo na ljubezen do antične estetike, vsekakor pa je prostor povsem sodoben in odgovarja potrebam življenja v enaindvajsetem stoletju.

Prostor prežema domačnost in prefinjen okus lastnikov, ki sta želela udoben in nekoliko romantično nostalgičen dom, v katerem se bosta po napornem delavnem dnevu lahko povsem sprostila. Bivalni prostor združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo; celoten prostor pa povezuje temna lesena talna obloga, ki se odlično poda k svetlim sivim tonom kuhinjskih elementov in sedežne garniture. Edinstvena kuhinja se ponaša z veliko zanimivimi detajli – vrata omaric so namreč oblikovana v nostalgičnem slogu, ki so mu sledili tudi z izbiro bele tehnike. Posebnost je tudi pult v teksturi temnega kamna, ki se odlično poda k kovinskim ročajem in drugim detajlom. Kuhinjo zaključi pompozen zajtrkovalni pult, ob katerem stojita dva stola sodobnih linij, ki uravnotežita nostalgično energijo prostora. Kuhinjo od dnevne sobe ločuje velika jedilna miza s poudarjeno teksturo, osvetljena z visečo svetilko minimalističnih linij. Velika udobna sedežna garnitura barvno uravnovesi prostor. Tudi spalnica je zaradi nežnih barv, romantične osvetlitve in starinskih linij pravo klasično zatočišče.

‍Kuhinja se ponaša z nežnimi linijami in klasično podobo.
Zajtrkovalni pult je družabno središče doma.
Nostalgičen slog kuhinje odseva tudi pečica blagovne znamke Smeg. 
Kuhinjski pult odlično dopolnita štedilnik in pomivalno korito v črni barvi.
Kombinacija kamnitega pulta in lesenih ter kovinskih detajlov deluje zelo klasično. 
Poudarjena lesena tekstura poskrbi, da jedilna miza kljub izščiščenim linijam deluje domačno.
Sedežna garnitura, odeta v sivo usnje dopolnjuje barvno shemo prostora. 
Garderobna omara je kljub nostalgičnim linijam povsem sodobno funkcionalna.
‍Lepotilna miza odraža ženstveno energijo lastnice.  

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?